Week van de kindbegeleider 12-18 oktober

Week van de Kinderbegeleider: Geef eens een complimentje

 

Kinderen groeien en bloeien door complimenten. ‘Wat fijn dat je helpt op te ruimen!’ of  ‘Knap dat je je vriendje helpt met zijn jas!’ Elke dag weer geven kinderbegeleiders in de kinderopvang complimenten aan de kinderen. Ze helpen hen in hun ontwikkeling en in hun zelfvertrouwen.

 

Van 12 tot 18 oktober 202020, tijdens de Week van de Kinderbegeleider, draaien we de rollen om en geven we de complimenten aan de kinderbegeleiders! Zij zetten zich onvermoeibaar in om van de kinderopvang een fijne en warme plek te maken waar elk kind zich goed voelt.

 

Daarom roepen we iedereen op om in de week van 12 tot 18 oktober onthaalouders en kinderbegeleiders in een kinderdagverblijf of in de buitenschoolse opvang in de bloemetjes te zetten! (Groot)ouders en kinderen kunnen hen verrassen door hen een ‘complimentenkaartje’ te geven of een woordje van dank. Op de sociale media kunnen de complimenten ook worden gedeeld met de hashtag #weekvandekinderbegeleider.

2020-10-12T08:43:01+00:00