Opvang in de Twee Netenstraat op den Dam (Antwerpen)

We hebben hier nog heel wat vrije plaatsen in onze spiksplinternieuwe opvanglocatie! Van 13 juli tot en met 2 augustus gaat deze opvang even dicht vanwege collectieve sluiting, maar vanaf 3 augustus zijn we weer helemaal klaar om jullie kindjes hier op te vangen.

Inschrijven kan nu al! Op 2 momenten zijn jullie alvast de hele dag welkom voor het inschrijven van jullie kindjes. Maak een afspraak via 03 663 64 84 voor vrijdag 17 juli of woensdag 29 juli. Je krijgt dan een rondleiding en alle afspraken zullen met je worden doorgenomen. Een plaatsje reserveren kan ook steeds via onze reserveringspagina ! Vanaf 3 augustus zijn jullie natuurlijk dagelijks welkom (op afspraak) voor een rondleiding en/of inschrijving.

 

Voor meer info verwijzen wij je graag door naar de rest van onze website en hopelijk tot binnenkort in een van onze vestigingen!

2020-07-09T10:28:41+00:00